Snart nytt år!!


Skånes Släktforskarförbund (SkSF) fortsätter med sina populära månadsföredrag. Föredragen sänds via ZOOM, och kostar 50 kronor per föredrag för medlem, där föreningen får tillbaka 5 kronor för varje medlem som deltar på föredragen, det blir på så sätt ett bidrag till föreningens kassa. Första föredraget blir den 17 januari därefter 14 februari, 13 mars och 17 april. Vilka ämnen det blir är ännu inte klart.

Nytt år betyder också ett nytt årsmöte, som är bestämt till den 26 februari med start klockan 18.00 på Folkets hus. För att delta och ha rösträtt måste avgiften ha registrerats senast 31 januari. Anmälan till årsmötet vill vi ha senast den 12 februari. Medlemsavgiften är 200:- för enskild medlem och 50:- för familjemedlem.
Betala, gör ni till Bankgiro 130-2124 eller till Swish 123 486 04 74

År 2024 blir det inte någon Släktforskarvecka i Skåne.
Anledningen är, Malmö Släktforskarförening anordnar tillsammans med Sveriges Släktforskarförbund, släktforskardagar på Baltiska hallen i Malmö den 24-25 augusti. Till detta behöver Malmöföreningen många volontärer för att kunna ro projektet iland. Vissa av arbetsuppgifterna kräver hjälp redan den 22-23 augusti. Exempel på uppgifter kan vara hjälp i montrar, med inträde, i garderob och bemanna Släktforskarservicen. Ni som ställer upp som volontär en hel dag eller två halvdagar blir bjudna på festmiddagen på lördagen. Om ni har frågor om arrangemanget kontakta alf.johansson@avalonab.se där får ni svar på alla era funderingar


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *