Sök dina rötter på Folkets hus

Vi finns där för att hjälpa dig på måndagar mellan kl. 13-17.

Obligatorisk tidbokning 45 minuter per person.

Anmälan gör du till lars@ssff.nu

Oavsett om du är nybörjare och behöver ha hjälp med att komma igång eller om du som släktforskare har fastnat och behöver hjälp att lösa ett problem är du alltid välkommen att höra av dig.  Det blir endast ett fåtal personer samtidigt i lokalen så vi bedömer träffen som Corona-säker.

Eftersom vi är osäkra på hur stort intresse som finns, planerar vi för detta år med början måndagen den 5 oktober och avslutar den 21 december. Beroende på intresset kan vi starta upp igen under januari 2021. När Corona-eländet är historia kommer vi att utöka hjälpen även till biblioteket i Hjärup.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *